In Geen onderdeel van een categorie

Uitnodiging Materials + Eurofinish + Surface

15 en 16 september 2021, Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Beste Relatie,

Bij deze willen we u graag uitnodigen voor hèt kennis- en netwerk event voor de BeNeLux op het gebied van oppervlaktebehandelingen en materialen.

Als specialist op het gebied van oppervlaktebehandelingen, onderschrijft Adruu het belang van zowel oppervlaktebehandelingen als materialen om te komen tot een goed eindproduct. Zo heeft Adruu de beschikking over een XRF (röntgen) meter om legeringen te kunnen meten, en wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van processen.

Bij Adruu is de specialistische kennis in huis om onze klanten te voorzien van het juiste advies en de gewenste behandeling. Wij zien u graag op 15 of 16 september tijdens dit unieke event op stand nr. 68.

Schrijft u zich hier gratis in: https://registration.n200.com/survey/0w8y4fbduyrx2?actioncode=NTWO000188XSF&partner-contact=30uin4n4a862e

 

Nieuwe productielijn voor Beitsen en Passiveren van RVS bij Adruu operationeel

Sinds 1 juni is bij Adruu de nieuwe beits & passiveer lijn operationeel. De lijn is o.a. voorzien van meerdere beitsbaden, 3 ultrasoon baden en een geïntegreerde cleanroom om tot een optimaal resultaat te komen. De baden hebben binnen afmetingen van 1000x750x450 mm (LxBxH). Deze ontwikkeling past in de filosofie van Adruu om vooruitstrevend te zijn, onze klanten te ontzorgen en een structurele meerwaarde te kunnen bieden.

U kunt nu, naast onze oppervlaktebehandelingen zoals anodiseren (blank / hard op 0°C / kleur/ glans), chromateren, laser graveren en bedrukken, bij ons terecht voor het beitsen en passiveren van diverse RVS legeringen, het reinigen en beitsen (passiveren) van titaan en aluminium legeringen, het ultrasoon reinigen van uiteenlopende materialen, het cleanroom verpakken (grade 2 en grade 4) en het vervaardigen van hoogwaardige zichtdelen zoals frontpanelen en behuizingen.

Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden, of bezoek ons op 15/16 september op stand nr. 68 tijdens dit unieke event.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken