ADRUU: Voor de hoogste kwaliteit, korte doorlooptijden en persoonlijk contact

Kwaliteit: Precisiewerk in aluminiumbewerking tot op de micron

ADRUU levert continu de hoogste kwaliteit en loopt voorop in de ontwikkeling van haar processen. Als een van de weinige in de branche heeft ADRUU zowel de kwaliteitscertificering ISO 9001 als de milieucertificering ISO 14001. Dit sluit aan bij de missie van ADRUU om een toonaangevende leverancier te zijn. Wij controleren dagelijks alle baden in het eigen laboratorium en worden alle resultaten opgeslagen, waardoor de kwaliteit van de processen op een continue basis gewaarborgd zijn.

Korte doorlooptijden: Snelle levering van alle opdrachten

ADRUU produceert in 3 ploegen, 24 uur per dag. Hierdoor realiseren we korte doorlooptijden, waardoor onze klanten kleine voorraden kunnen aanhouden. Dit zorgt niet alleen voor een hoge mate van flexibiliteit, maar ook voor aanzienlijke kostenbesparingen voor de klant.

Uitstekende leverperformance en spoed service

ADRUU heeft een grote focus op korte doorlooptijden en behaalt een uitstekende leverperformance. Om klanten verder te helpen biedt Adruu tevens een spoed service voor het anodiseren van aluminium producten.  Als een van de schakels in uw logistieke proces, begrijpen en onderschrijven we het belang van strikte naleving van afspraken.

Persoonlijk contact, eerlijk advies

Bij ADRUU vinden we persoonlijk contact met onze klanten essentieel. Onze deskundige medewerkers denken mee en geven een eerlijk advies. Niet alleen over de mogelijkheden, maar ook over eventuele onmogelijkheden. Betrek ons daarom zo vroeg mogelijk bij uw plannen, zodat wij met u mee kunnen denken vanuit ons vakgebied.

Aluminiumbewerking voor alle markten

ADRUU biedt een compleet pakket diensten in aluminiumbewerking. Onze hoogwaardige processen en onze 60 medewerkers staan garant voor een continue, hoogstaande kwaliteit. Om die reden mag ADRUU een 600-tal opdrachtgevers in een breed scala aan bedrijfstakken tot haar klantenkring rekenen. Van de fijnmechanische- en de elektrotechnische industrie en de meubel- en verlichtingsindustrie tot de grafische- en medische sector. Ook beleveren wij de telecomsector, de farmaceutische industrie, de machinebouw, de aerospace, de zeevaartindustrie en de automobielbranche.
ADRUU levert o.a. aan de top van de Nederlandse elektronica-industrie en aan de meeste grote autoleveranciers (waaronder Audi, Volkswagen, BMW, Mercedes, Porsche, Landrover, Volvo en Renault).

Missie

ADRUU wil in alle opzichten een toonaangevende toeleverancier zijn van technisch hoogwaardige geanodiseerde aluminium producten, van ontwerp tot en met bewerkt/bedrukt/ geassembleerd eindproduct. Wij willen op basis van een permanente ontwikkeling van product- en productietechniek een hoge kwalitatieve meerwaarde genereren voor onze afnemers. Wij geloven in samenwerking en willen daarom onze dienstverlening vormgeven richting co-makership.

Kwaliteitscontrole
cleanroom
over-3-min

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken