Vervaardigen van hoogwaardige aluminium zichtdelen, zoals frontpanelen en behuizingen

ADRUU is gespecialiseerd in het vervaardigen van met name hoogwaardige zichtdelen en het bewerken van plaat en extrusie materiaal. Hierbij kunt u onder meer denken aan hoogwaardige (aluminium) zichtdelen zoals behuizingen, profielen, frontpanelen, bedieningspanelen, draagplaten, foliepanelen, en machine- en typeplaten.

Hoge kwaliteitsnormen

Van de eerste schetsen tot en met de levering van het eindproduct hanteren we een kritische kwaliteitsbewaking. Dat geldt uiteraard ook voor al onze mechanische bewerkingen zoals CNC frezen, CNC kanten, CNC ponsen, CNC stiftlassen en knippen, verzinken, buigen, tappen, boren en zagen. Voor welke bewerking u ons ook inschakelt, steeds staat de kwaliteit van uw product centraal. ADRUU is erop ingericht om zowel prototypen als kleine tot grote series op een zeer efficiënte en nauwkeurige manier te produceren.

Modern en uitgebreid machinepark

Ons uiterst modern en gevarieerd machinepark en onze ervaren vakmensen stellen ADRUU in staat hoogwaardige onderdelen te leveren tegen zeer concurrerende prijzen. In samenspraak met u kiezen wij de geschikte productieprocessen die uw product vereist. ADRUU heeft als grote toegevoegde waarde dat zij de onderdelen ook in huis een oppervlaktebehandeling kan geven, zoals anodiseren en chromateren en het aanbrengen van diverse bedrukkingen. Aangezien de onderdelen veelal ook geanodiseerd, gechromateerd, bedrukt of zelfs geassembleerd moeten worden, levert dit de klanten van Adruu extra voordeel op. Met één aanspreekpunt vermindert u het aantal schakels in het logistieke proces, ligt de verantwoordelijkheid bij één partij, kunnen doorlooptijden verkort worden en bespaart u aanzienlijke kosten.

frontpaneel gefreesd, gezet, geslepen, blank geanodiseerd, indruk bedrukt en inpersmoeren ingebracht.
Gefreesd frontpaneel, blauw geanodiseerd, 2 kleuren indruk bedrukt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken