Opdruk bedrukken, indruk bedrukken, ronddruk bedrukken

Ook voor het bedrukken (opdruk, indruk en ronddruk) op alle vormvaste materialen is Adruu uw partner. Wij kunnen op elk vormvast materiaal zoals aluminium, RVS, kunststof, en gecoate onderdelen een bedrukking aanbrengen.

Indruk bedrukken van aluminium

ADRUU heeft zich gespecialiseerd in het indruk bedrukken van aluminium. Bij het indruk bedrukken van aluminium wordt inkt aangebracht in de poriƫn van de anodiseerlaag, waardoor een uiterst krasvaste bedrukking ontstaat.

Ronddruk bedrukken, zelfs 360 graden rond

Tevens kan ADRUU ronde onderdelen bedrukken. ADRUU is een van de weinige bedrijven die 360 graden rond kan bedrukken. Met deze bedrukkingmethode kunnen onderdelen zoals buizen zelfs volledig rondom bedrukt worden (zowel met een indruk bedrukking als een opdruk bedrukking).

Alle soorten bedrukkingen mogelijk

Het machinepark en onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat ADRUU zeer scherpe en nauwkeurige bedrukkingen kan aanbrengen. ADRUU kan vrijwel elke bedrukking realiseren. ADRUU heeft de beschikking over een zeefdrukkerij met geautomatiseerde zeefdrukmachines en een tampondrukmachine. Het machinepark is erop ingericht om zowel prototypen als kleine tot grote series te kunnen produceren. Bedrukkingen worden vaak gecombineerd met oppervlakte behandelingen als anodiseren en chromateren en daarnaast ook eindbewerkingen zoals monteren en inpersen. Al deze bewerkingen voert ADRUU in huis uit.

torren_121127_2_211a-min
afbeelding-001-min

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken