Maatvast anodiseren van aluminium precisiedelen en hoogwaardige zichtdelen

Het oxideren van aluminium is een natuurlijk proces. Tijdens het anodiseren wordt dit natuurlijke oxidatieproces versneld, waarbij de toplaag van het aluminium wordt omgezet in aluminiumoxide. De metaaluitstraling van het materiaal blijft hiermee behouden. Normaal geanodiseerde producten hebben een strak, matglanzend uiterlijk, dat duurzame bescherming biedt tegen corrosie en zijn bovendien harder en slijtvaster dan niet geanodiseerde onderdelen.
Voor zowel precisie delen met hoge nauwkeurigheden en toleranties als hoogwaardige zichtdelen kunt u bij ADRUU terecht. ADRUU geeft u de zekerheid van maatvast anodiseren, precisiewerk tot op de micron! Voor hoogwaardige zichtdelen hebben wij een speciaal ontwikkeld beitsproces, waardoor oneffenheden weggehaald kunnen worden en een mooi egaal oppervlakte verkregen kan worden.

Koude en warme sealing voor superieure lagen

Adruu beschikt over een speciale koude en warme sealing. Hierdoor ontstaan superieure lagen op het aluminium die zeer corrosiewerend zijn. Corrosietesten tonen aan dat ADRUU vooroploopt als het gaat om de kwaliteit van de anodiseerlagen.

Grote en kleine lijn voor maatvast anodiseren

Aangezien onderdelen zowel in de grote lijn (4000 x 1200 x 500 mm) als in de kleine lijn geanodiseerd kunnen worden, is ADRUU in staat om zeer snel en effectief aluminium onderdelen te behandelen, van enkelstuks tot miljoenen onderdelen per jaar.

Kwaliteitsgarantie maatvast anodiseren

ADRUU controleert dagelijks alle baden in het eigen laboratorium. Alle resultaten worden opgeslagen, waardoor de kwaliteit op een continue basis gewaarborgd blijft. ADRUU beschikt over diverse meetapparatuur zoals een 3-D meetmachine, ruwheidmeters, laagdikte meters, een Taber-Abraser en kalibers waarmee zowel ingangs- en uitgangscontroles uitgevoerd kunnen worden. ADRUU behandelt producten volgens de meest voorkomende normen zoals MIL-specs en automotive normen zoals de TL-212.

image30165
torren_100217_1_130-min

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken