Inpersen, monteren en assembleren van producten

Ook voor het laatste traject in het proces bent u bij ADRUU aan het juiste adres. ADRUU zorgt voor het inpersen, het monteren en het assembleren van producten en/of halffabricaten. ADRUU assembleert onderdelen zowel handmatig als machinaal. Hierbij kan gedacht worden aan het aanbrengen van inpersmoeren, felsmoeren en blindklinkmoeren en het inpersen van bevestigingsmateriaal / inserts zoals bussen, moeren en stiften. Tevens verzorgt Adruu montagewerkzaamheden met o.a. popnagels, clickverbindingen, stiftlassen of het verlijmen van onderdelen.

Inpersen van enkelstuks tot miljoenen onderdelen

ADRUU kan deze werkzaamheden uitvoeren voor enkelstuks tot miljoenen onderdelen per jaar. Wij verzorgen al jaren het inpersen van geanodiseerde profielen voor de automotive sector. Door onze ervaring met het inpersen van grote aantallen en het automatiseren van inpersprocessen levert ADRUU aan haar klanten een grote toegevoegde waarde. Dit maakt ADRUU een betrouwbare partner die staat voor kwaliteit, prijs en leverbetrouwbaarheid.
Om te waarborgen dat (inpers)delen goed vastzitten heeft ADRUU de beschikking over een speciale machine die de uitdrukkracht kan meten.

algemeen-1knip-min

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken