Kleur anodiseren van aluminium

ADRUU heeft ruim 30 jaar ervaring in kleur anodiseren van aluminium. Gedurende de jaren zijn wij onze processen blijven optimaliseren, waardoor wij een specialisme hebben ontwikkeld in het kleuren van anodiseerlagen. ADRUU is in staat om ook grote aantallen met een repeterend karakter op een superieure wijze te behandelen. Zo staan de zwarte anodiseerlagen van ADRUU internationaal bekend om haar zeer diepe zwarte kleur, die speciaal ontwikkeld is voor de automotive sector.

Grote en kleine lijn voor kleur anodiseren

Blank geanodiseerd aluminium is tijdloos. Het anodiseren is echter ook te combineren met een groot aantal andere kleuren. ADRUU is een van de weinige bedrijven die een grote diversiteit aan kleuren in zowel enkelstuks als grote aantallen kan uitvoeren. De grote anodiseerlijn (4000x1200x500mm) beschikt standaard over een zwart/rood/blauw/oranje/goud/champagne kleurbad. Daarnaast zijn er wisselbaden met speciale kleuren zoals titaan, rosé gold, grijs, bruin, groen, eco-green, koper, paars, turquoise. Ook de kleine specialistische lijn beschikt over standaard kleur baden en speciale kleur baden. Bovendien kan in zowel de kleine lijn als de grote lijn praktisch elke gewenste kleur gemaakt worden op aanvraag.

Kwaliteitsgarantie kleur anodiseren

De zwart gekleurde anodiseerlagen hebben een uitstekende UV-bestendigheid. Een gerenomeerd Duits Instituut heeft aan zwart geanodiseerde onderdelen een lichtechtheids klasse van 9 gegeven (volgens ISO 2135). Omdat onze gekleurde anodiseerlagen bovendien voordeliger en minder ruw zijn dan elektrolytisch gekleurde lagen kiezen bedrijven in o.a. de automotive sector specifiek voor ADRUU.

kleuranodiseren

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken