Mechanische voorbehandelingen van aluminium

Hoewel ADRUU een speciaal beitsproces gebruikt waarbij oneffenheden weggehaald worden, kan het voorkomen dat aluminium onderdelen een mechanische voorbehandeling krijgen om beschadigingen, bramen of scherpe kanten weg te halen of om een speciale ‘look’ te creëren.

Voorbehandelingen als borstelen, slijpen, polijsten, schuren en stralen

ADRUU is eveneens gespecialiseerd in voorbehandelingen als borstelen, slijpen, polijsten, hoogglans polijsten, schuren en stralen.
Onder meer klanten in de automotive en elektronica branche maken veelvuldig gebruik van de voorbehandelingsmogelijkheden van ADRUU.

Combinatie van voorbehandelingen

Voor het gewenste resultaat stemt ADRUU de voorbehandeling, het speciale beitsproces en de juiste anodiseerlaag op elkaar af, uiteraard in samenspraak met de klant. Voorbehandelingen als borstelen, slijpen, polijsten en stralen worden veelal gecombineerd met het chemisch (hoog)glans proces van ADRUU. Door producten bijvoorbeeld hoogglans te polijsten en hoogglans te anodiseren, ontstaat een uitzonderlijk mooi hoogglanzend uiterlijk. Deze combinatie van voorbehandelingen wordt veelvuldig toegepast in de interieurbouw, sanitairbouw, verlichtingsindustrie, elektronica industrie en in de automotive sector.

mechanischevoorbehandeling

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken