In Geen onderdeel van een categorie

Nieuwe productielijn voor Beitsen en Passiveren van RVS bij Adruu operationeel!

Sinds 1 juni is bij Adruu de nieuwe beits & passiveer lijn operationeel. Het proces verbetert en verfraait het oppervlak van RVS onderdelen. Tevens wordt de corrosiebestendigheid verbeterd. De lijn is o.a. voorzien van meerdere beitsbaden, drie ultrasoon baden en een geïntegreerde cleanroom om tot een optimaal resultaat te komen. De baden hebben binnen afmetingen van 1000x750x450 mm (LxHxB).

Nieuwe beits passiveerlijn operationeel

Deze ontwikkeling past in de filosofie van Adruu om vooruitstrevend te zijn, onze klanten te ontzorgen en een structurele meerwaarde te kunnen bieden. U kunt nu, naast onze oppervlaktebehandelingen zoals anodiseren (blank / hard op 0°C / kleur/ glans), chromateren, laser graveren en bedrukken, bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

  • Beitsen en passiveren van diverse RVS legeringen waaronder austenitisch, ferritisch, martensitische en duplex RVS
  • Reinigen en beitsen / passiveren van titaan en aluminium legeringen
  • Ultrasoon reinigen van uiteenlopende materialen
  • Behandelingen tot 1000x750x450 mm (LxHxB)
  • Reinigen en cleanroom verpakken grade 2 en grade 4

Bij Adruu is de specialistische kennis in huis om onze klanten te voorzien van het juiste advies en de gewenste behandeling. Onze medewerkers staan graag voor u bereid om u te ondersteunen op het gebied van onze oppervlakte behandelingen. Neemt u contact met hen op voor de mogelijkheden.

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken